Facebook
Topkwaliteit tegen zeer scherpe prijzen!
  • Persoonlijk advies
  • Nederlands fabricaat
  • Zeer snelle levertijden!
  • Kom proefliggen
  • Op maat gemaakt
  • 30 dagen omruilgarantie
Smeenk Royal Class compleet opgemaakt.

Smeenk ‘Comfort’

comfort_boxspring

‘Comfort’

De SMEENK ‘Comfort’ boxspring is voorzien van twee koudschuim gestofferde boxen, een eenvoudige, maar zeer solide matrasdrager. De SMEENK ‘Comfort’ is een basis boxspring met een goed comfort uit de SMEENK collectie en bestaat standaard uit:

• Twee gestoffeerde koudschuim boxen (23 cm hoog)
• Een pocketveer matras in hardheid naar keuze
• Een gestoffeerd hoofdbord
• Keuze uit verschillende poten!

De basisprijs is € 995 + meerprijs gewenste (lengte)maat! De basisprijs + de meerprijs voor uw gewenste maat is de prijs voor een complete boxspring, gebaseerd op twee gestoffeerde koudschuim boxen, een pocketveer matras in hardheid naar keuze, een gestoffeerd hoofdbord en poten naar keuze! De keuze wat betreft hardheid matras, optionele accessoires en upgrading van boxspring is in volgende stappen mogelijk.

1 Kies uw maat

140 x 200 cm160 x 200 cm180 x 200 cm

Langere lengtemaat?

Wilt u een langere lengtemaat? Geef hier uw eventuele gewenste lengte op.

2 Kies uw stof

Wilt u kiezen uit meer stoffen? Kom langs in 1 van onze vestigingen en kies uw gewenste stof uit onze stalen.

3 Kies uw hoofdbord

Alle gekozen hoofdborden worden geleverd in de stof van uw keuze. Wilt u een luxe hoofdbord op maat of met bewerking? Vraag ons naar de vele mogelijkheden.

4 Uw matras

Kies de hardheid van uw matras

medium (- 80kg)stevig (+ 80kg)

5 Kies uw potenset

6 Kies uw accessoires

Geeft u a.u.b. aan welke accessoires u wilt toevoegen, alle gekozen accessoires worden geleverd in de stof van uw keuze.

Kies uw nachtkastjes

Geeft u a.u.b. aan welke nachtkastjes u wilt toevoegen, alle gekozen nachtkasten worden geleverd in de stof van uw keuze.

995,00

“Topkwaliteit voor een scherpe prijs! Levering en montage is super geregeld! Kortom gewoon heerlijk slapen in een Smeenk!”

Niels Nijhof

Bekijk al onze recensies
Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Nederlands fabricaat Nederlands fabricaat
Zeer snelle levertijden! Zeer snelle levertijden!
Kom proefliggen Kom proefliggen
Op maat gemaakt Op maat gemaakt
30 dagen omruilgarantie 30 dagen omruilgarantie
X

Persoonlijk advies

Bij Tom Smeenk kunt u rekenen op advies op maat. In onze winkels, gelegen in Deventer en Utrecht, staan deskundige adviseurs die samen met u op zoek gaan naar een voor u optimaal slaapcomfort! Onder het genot van een kopje koffie kunt u op een ontspannen en ongedwongen manier uw juiste keuze maken. Klik hier voor de openingstijden van onze winkels!

X

Nederlands fabricaat

Bij Tom Smeenk koopt u enkel producten van Nederlands fabricaat. Zowel de kussens en dekbedden als de matrassen, bedden en boxsprings worden in Nederland met veel zorg geproduceerd! Bekijk via bovenstaand menu ons uitgebreide productaanbod.

X

Zeer snelle levertijden!

Let op: In verband met grote drukte en de vakantieperiode is onze levertijd iets langer dan u van ons gewend bent!
Onze levertijden zijn erg kort, veel producten hebben wij op voorraad en deze heeft u binnen 2 à 3 werkdagen in huis. De Auping bedden en boxsprings worden in de meeste gevallen binnen 7 werkdagen geleverd. Wij brengen uw aankoop graag bij u thuis wanneer het u uitkomt. Lees hier meer over onze bezorg- en montageservice!

X

Kom proefliggen

Heeft u online uw keuze gemaakt, maar wilt u toch nog even komen proefliggen? Dat kan natuurlijk! In onze winkels kunt u het hele assortiment rustig uitproberen om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt en wordt u persoonlijk geholpen! Klik hier voor onze openingstijden!

X

Op maat gemaakt

Veel van onze producten worden met de hand gemaakt, daarom is maatwerk mogelijk! Dit geldt voor zowel de bedden en matrassen als de boxsprings. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoofdborden van boxsprings, matrassen voor wiegjes, bedstee’s, boten, caravans, campers etc. Klik hier voor ons uitgebreide aanbod matrassen op maat.

X

30 dagen omruilgarantie

Na aanschaf niet tevreden over het comfort of de hardheid van uw matras? Geen enkel probleem! Voor € 75,- per matras ruilen we deze om voor een stevigere of zachtere variant. Dit bedrag is inclusief voorrijkosten! Klik hier voor meer informatie over onze omruilgarantie.


Download Boxspring brochure

Download Boxspring brochureX

Wilt u even rustig alle opties bekijken voordat u bestelt? Download onze brochure door uw naam en e-mailadres in te voeren.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Beoordeling door klanten: 8.2/10 - 136 beoordelingen