Facebook
Topkwaliteit tegen zeer scherpe prijzen!
  • Persoonlijk advies
  • Nederlands fabricaat
  • Zeer snelle levertijden!
  • Kom proefliggen
  • Op maat gemaakt
  • 30 dagen omruilgarantie

Ducky Dons Quattro kussen

89,00

Een typische rug- of zijslaper?

Het Ducky Dons Quattro hoofdkussen is dan het perfecte hoofdkussen voor u! De speciale vorm van het hoofdkussen maakt dat het kussen op vier verschillende manier te beslapen is.  Het hoofdkussen is onderverdeeld in twee verschillende kamers. Een van de kamers is gevuld met een combinatie van eendendons en eendenveertjes. De andere kamer is gevuld met eendenveren en latexsticks. Tussen beide kamers kan een nekrol worden geplaatst voor extra stevigheid. De twee kamers hebben beide een verschillend comfort, namelijk een stevige en een zachtere kant. Hierdoor is het Ducky Dons Quattro hoofdkussen geschikt voor vrijwel iedere persoon.

Dit speciale Ducky Dons Quattro boxkussen is ingedeeld in drie delen, namelijk: twee kamers (gevuld met eendendons en eendenveren) en een nekrol (gevuld met veren en latex). De nekrol biedt extra ondersteuning voor je nek, waardoor nekklachten voorkomen worden en bestaande nekklachten niet erger worden. De twee kamers hebben verschillende donspercentages, de ene kamer is gevuld met 65% eendendons en de andere kamer met 15% eendendons. Het overige deel is gevuld met veren. Hierdoor heeft het kussen een zachte en een medium/harde kant. Door de combinatie van nekrol en materiaal in de twee kamers, is het hoofdkussen optimaal ondersteunend.

Waarom het Ducky Dons Quattro hoofdkussen?

Het Ducky Dons Quattro hoofdkussen onderscheid zich in ventilatie, kwaliteit en ondersteuning. In het hoofdkussen is enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige vulmaterialen. Hierdoor geniet het kussen een lange levensduur. Door het gebruik van duurzame producten heeft het hoofdkussen, naast de vulling, ook een mooie 100% katoenen anti-allergische tijk. Het kussen is dus prima te gebruiken door mensen met huisstofmijtallergie. Een veelzijdig en kwalitatief hoofwaardig hoofdkussen. Maak van slapen uw favoriete hobby met het Ducky Dons Quattro hoofdkussen!

Levertijd: 3 tot 5 werkdagen

Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Nederlands fabricaat Nederlands fabricaat
Zeer snelle levertijden! Zeer snelle levertijden!
Kom proefliggen Kom proefliggen
Op maat gemaakt Op maat gemaakt
30 dagen omruilgarantie 30 dagen omruilgarantie
X

Persoonlijk advies

Bij Tom Smeenk kunt u rekenen op advies op maat. In onze winkels, gelegen in Deventer en Utrecht, staan deskundige adviseurs die samen met u op zoek gaan naar een voor u optimaal slaapcomfort! Onder het genot van een kopje koffie kunt u op een ontspannen en ongedwongen manier uw juiste keuze maken. Klik hier voor de openingstijden van onze winkels!

X

Nederlands fabricaat

Bij Tom Smeenk koopt u enkel producten van Nederlands fabricaat. Zowel de kussens en dekbedden als de matrassen, bedden en boxsprings worden in Nederland met veel zorg geproduceerd! Bekijk via bovenstaand menu ons uitgebreide productaanbod.

X

Zeer snelle levertijden!

Let op: In verband met grote drukte en de vakantieperiode is onze levertijd iets langer dan u van ons gewend bent!
Onze levertijden zijn erg kort, veel producten hebben wij op voorraad en deze heeft u binnen 2 à 3 werkdagen in huis. De Auping bedden en boxsprings worden in de meeste gevallen binnen 7 werkdagen geleverd. Wij brengen uw aankoop graag bij u thuis wanneer het u uitkomt. Lees hier meer over onze bezorg- en montageservice!

X

Kom proefliggen

Heeft u online uw keuze gemaakt, maar wilt u toch nog even komen proefliggen? Dat kan natuurlijk! In onze winkels kunt u het hele assortiment rustig uitproberen om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt en wordt u persoonlijk geholpen! Klik hier voor onze openingstijden!

X

Op maat gemaakt

Veel van onze producten worden met de hand gemaakt, daarom is maatwerk mogelijk! Dit geldt voor zowel de bedden en matrassen als de boxsprings. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoofdborden van boxsprings, matrassen voor wiegjes, bedstee’s, boten, caravans, campers etc. Klik hier voor ons uitgebreide aanbod matrassen op maat.

X

30 dagen omruilgarantie

Na aanschaf niet tevreden over het comfort of de hardheid van uw matras? Geen enkel probleem! Voor € 75,- per matras ruilen we deze om voor een stevigere of zachtere variant. Dit bedrag is inclusief voorrijkosten! Klik hier voor meer informatie over onze omruilgarantie.

Beoordeling door klanten: 9.4/10 - 111 beoordelingen