Cevilit Stretch Molton Matrashoes

Cevilit Stretch Molton Matrashoes

Op zoek naar optimale bescherming voor uw matras?

Met de Cevilit Stretch Molton Matrashoes verlengt u de levensduur van uw matras. De molton heeft een superstrakke pasvorm door de toevoeging van stretch. De molton matrasbeschermer bestaat voor 80% uit superzacht katoen, gemixt met 20% polyester. Hierdoor blijft de molton vormvast, ook bij meermaals wassen. U kunt de molton eenvoudig op 60 graden celcius wassen en het is droogtrommelbestendig.

De molton beschikt over een goed vochtopnemend vermogen. Het eerste transpiratievocht wordt door de molton opgenomen en uw matras geniet optimale bescherming. Alle Cevilit Stretch Molton Matrashoezen zijn geschikt voor een matraslengte t/m 220cm lang. Hiermee is het voor vrijwel ieder een- of tweepersoons matras geschikt!

Waarom een stretch molton?

Een stretch molton zorgt ervoor dat de molton altijd strak om het matras heen zit. U heeft geen last meer van plooien en/of vouwen in de molton. Daarnaast heeft de Cevilit Stretch Molton Matrashoes een hoge hoekhoogte en daardoor past het om vrijwel alle matrasdiktes. Optimale bescherming van uw matras is gegarandeerd met de Cevilit Stretch Molton Matrashoes!