Facebook
Topkwaliteit tegen zeer scherpe prijzen!
  • Persoonlijk advies
  • Nederlands fabricaat
  • Zeer snelle levertijden!
  • Kom proefliggen
  • Op maat gemaakt
  • 30 dagen omruilgarantie
  • Winkels - Tom Smeenk

Onze winkels en openingstijden

Wij hebben in de loop der jaren een enorme expertise opgebouwd op het gebied van slaapcomfort en geven u graag een persoonlijk en vrijblijvend advies. Tom Smeenk beschikt over een bezorg- en montage service, dus ook het bezorgen en monteren aan huis is geen probleem. U bent altijd van harte welkom in één van onze winkels, wij helpen u met veel plezier!

Locatie Deventer

Zandpoort 5
7411 BL Deventer
T: 085-303 63 92
E: info@tomsmeenk.nl

Sinds jaren is onze ruime showroom gelegen aan de Zandpoort 5 in Deventer. De parkeergarage onder de Wilhelminabrug ligt op steenworp afstand, maar er is ook gratis parkeerruimte aan de achterzijde van ons pand. De historische binnenstad van Deventer heeft bovendien genoeg te bieden om er een gezellig dagje ‘uit’ van te maken. Tevens is er op vrijdag en zaterdag op de Brink (naast onze winkel) een gezellige warenmarkt!

Openingstijden Deventer

Maandag & dinsdag: op afspraak (085-303 63 92)
Woensdag: van 10.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag: van 10.00 uur tot 20.00 uur (koopavond!)
Vrijdag: van 10.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag: van 10.00 tot 17.00 uur
Eerste zondag van de maand: van 12.00 tot 16.00 uur

Maak direct een afspraak voor een bezoek aan onze showroom!

Routebeschrijving Deventer

Locatie Utrecht

Albatrosstraat 2
3582 EW Utrecht
T: 085-303 63 92
E: info@tomsmeenk.nl

Naast onze winkel in Deventer, hebben wij in oktober 2015 een tweede vestiging geopend aan de Albatrosstraat 2 in Utrecht. De parkeergarages Universiteitskwartier en Vredenburgkwartier liggen op steenworp afstand, maar er is ook gratis parkeerruimte in de buurt van onze showroom. De prachtige binnenstad van Utrecht heeft bovendien genoeg te bieden om er een gezellig dagje ‘uit’ van te maken.

Openingstijden Utrecht

Maandag & dinsdag: op afspraak (085-303 63 92)
Woensdag: van 10.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag: van 10.00 uur tot 20.00 uur (koopavond!)
Vrijdag: van 10.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag: van 10.00 tot 17.00 uur
Eerste zondag van de maand: van 12.00 tot 16.00 uur

Maak direct een afspraak voor een bezoek aan onze showroom!

Routebeschrijving Utrecht

Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Nederlands fabricaat Nederlands fabricaat
Zeer snelle levertijden! Zeer snelle levertijden!
Kom proefliggen Kom proefliggen
Op maat gemaakt Op maat gemaakt
30 dagen omruilgarantie 30 dagen omruilgarantie
X

Persoonlijk advies

Bij Tom Smeenk kunt u rekenen op advies op maat. In onze winkels, gelegen in Deventer en Utrecht, staan deskundige adviseurs die samen met u op zoek gaan naar een voor u optimaal slaapcomfort! Onder het genot van een kopje koffie kunt u op een ontspannen en ongedwongen manier uw juiste keuze maken. Klik hier voor de openingstijden van onze winkels!

X

Nederlands fabricaat

Bij Tom Smeenk koopt u enkel producten van Nederlands fabricaat. Zowel de kussens en dekbedden als de matrassen, bedden en boxsprings worden in Nederland met veel zorg geproduceerd! Bekijk via bovenstaand menu ons uitgebreide productaanbod.

X

Zeer snelle levertijden!

Let op: In verband met grote drukte en de vakantieperiode is onze levertijd iets langer dan u van ons gewend bent!
Onze levertijden zijn erg kort, veel producten hebben wij op voorraad en deze heeft u binnen 2 à 3 werkdagen in huis. De Auping bedden en boxsprings worden in de meeste gevallen binnen 7 werkdagen geleverd. Wij brengen uw aankoop graag bij u thuis wanneer het u uitkomt. Lees hier meer over onze bezorg- en montageservice!

X

Kom proefliggen

Heeft u online uw keuze gemaakt, maar wilt u toch nog even komen proefliggen? Dat kan natuurlijk! In onze winkels kunt u het hele assortiment rustig uitproberen om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt en wordt u persoonlijk geholpen! Klik hier voor onze openingstijden!

X

Op maat gemaakt

Veel van onze producten worden met de hand gemaakt, daarom is maatwerk mogelijk! Dit geldt voor zowel de bedden en matrassen als de boxsprings. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoofdborden van boxsprings, matrassen voor wiegjes, bedstee’s, boten, caravans, campers etc. Klik hier voor ons uitgebreide aanbod matrassen op maat.

X

30 dagen omruilgarantie

Na aanschaf niet tevreden over het comfort of de hardheid van uw matras? Geen enkel probleem! Voor € 75,- per matras ruilen we deze om voor een stevigere of zachtere variant. Dit bedrag is inclusief voorrijkosten! Klik hier voor meer informatie over onze omruilgarantie.

Beoordeling door klanten: 9.3/10 - 239 beoordelingen