Facebook
Topkwaliteit tegen zeer scherpe prijzen!
  • Persoonlijk advies
  • Nederlands fabricaat
  • Zeer snelle levertijden!
  • Kom proefliggen
  • Op maat gemaakt
  • 30 dagen omruilgarantie

Op zoek naar boxsprings in de omgeving van Utrecht?

We brengen een derde van ons leven door in bed. Dan moet het vooral comfortabel zijn. Niet voor niets dat de boxsprings de laatste jaren in populariteit zijn toegenomen. De dikke matrassen in combinatie met de toppers bieden een uitstekend slaapcomfort. Bij Tom Smeenk boxsprings Utrecht en Deventer hebben we een ruim assortiment SMEENK boxsprings van Nederlands fabricaat tegen de beste prijs.

Bekijk de Smeenk Santiago 23 boxsprings in onze showroom in Utrecht.

Smeenk ‘Santiago 23′

Vanaf € 1495,00
Smeenk Compostella 30 boxspring compleet.

Smeenk ‘Compostella 30′

Vanaf € 1695,00
Smeenk Royal Class compleet.

Smeenk ‘Royal Class’

Vanaf € 2295,00
Smeenk prestige boxspring compleet.

Smeenk ‘Prestige’

Vanaf € 3795,00

Wat is een boxspring?

Een boxspring bestaat uit verschillende onderdelen. De onderkant van het bed wordt eigenlijk de boxspring genoemd. Dit is de ‘bodem’ waar het matras op rust. Op de matras komt vervolgens een topper en het geheel wordt bij elkaar gehouden door middel van een hoofdeinde. En in veel gevallen een voetbord. Deze laatste twee zijn er in talloze variaties, maar u zal begrijpen dat de matras en topper het belangrijkste zijn voor uw slaapcomfort.

Matras of topper

Bij boxsprings zie je vaak een matras én een topper. Dat heeft een reden, maar veel mensen kiezen er vooral voor omdat het mooier staat. Een topper is geen noodzaak, maar geeft wel comfort. Uw harde matras wordt nét een beetje zachter, het opmaken van uw bed gaat stukken makkelijker en uw matras gaat langer mee door de beschermende laag. Ons assortiment boxsprings kunt u bekijken en uitproberen in Utrecht en Deventer.

Boxsprings in praktijk

“Op zoek naar een boxspring via internet bleek een bijna onmogelijke opgave. Zoveel keuze en zoveel verschillende prijzen. Gelukkig werd die maand Tom Smeenk bij ons om de hoek in Utrecht geopend, waardoor we de boxspings in praktijk konden bekijken én uittesten. De verkoper bleek echt veel van de bedden af te weten. We hebben goed advies gekregen, maar wilden er wel ‘een nachtje over slapen’. Uiteindelijk zijn we de week erna teruggegaan om de aankoop te doen. Ik ben nog elke ochtend blij met de keuze voor dit heerlijke bed!”

Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Nederlands fabricaat Nederlands fabricaat
Zeer snelle levertijden! Zeer snelle levertijden!
Kom proefliggen Kom proefliggen
Op maat gemaakt Op maat gemaakt
30 dagen omruilgarantie 30 dagen omruilgarantie
X

Persoonlijk advies

Bij Tom Smeenk kunt u rekenen op advies op maat. In onze winkels, gelegen in Deventer en Utrecht, staan deskundige adviseurs die samen met u op zoek gaan naar een voor u optimaal slaapcomfort! Onder het genot van een kopje koffie kunt u op een ontspannen en ongedwongen manier uw juiste keuze maken. Klik hier voor de openingstijden van onze winkels!

X

Nederlands fabricaat

Bij Tom Smeenk koopt u enkel producten van Nederlands fabricaat. Zowel de kussens en dekbedden als de matrassen, bedden en boxsprings worden in Nederland met veel zorg geproduceerd! Bekijk via bovenstaand menu ons uitgebreide productaanbod.

X

Zeer snelle levertijden!

Let op: In verband met grote drukte en de vakantieperiode is onze levertijd iets langer dan u van ons gewend bent!
Onze levertijden zijn erg kort, veel producten hebben wij op voorraad en deze heeft u binnen 2 à 3 werkdagen in huis. De Auping bedden en boxsprings worden in de meeste gevallen binnen 7 werkdagen geleverd. Wij brengen uw aankoop graag bij u thuis wanneer het u uitkomt. Lees hier meer over onze bezorg- en montageservice!

X

Kom proefliggen

Heeft u online uw keuze gemaakt, maar wilt u toch nog even komen proefliggen? Dat kan natuurlijk! In onze winkels kunt u het hele assortiment rustig uitproberen om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt en wordt u persoonlijk geholpen! Klik hier voor onze openingstijden!

X

Op maat gemaakt

Veel van onze producten worden met de hand gemaakt, daarom is maatwerk mogelijk! Dit geldt voor zowel de bedden en matrassen als de boxsprings. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoofdborden van boxsprings, matrassen voor wiegjes, bedstee’s, boten, caravans, campers etc. Klik hier voor ons uitgebreide aanbod matrassen op maat.

X

30 dagen omruilgarantie

Na aanschaf niet tevreden over het comfort of de hardheid van uw matras? Geen enkel probleem! Voor € 75,- per matras ruilen we deze om voor een stevigere of zachtere variant. Dit bedrag is inclusief voorrijkosten! Klik hier voor meer informatie over onze omruilgarantie.

Beoordeling door klanten: 9.3/10 - 234 beoordelingen